Wat zeggen anderen over Sis Lashes?

Milly

5/5

”Maud is een topper! Ze denkt goed mee over wat je wilt en het aanbrengen van de wimpers gaat heel netjes. Wimpers blijven goed zitten. Zeker een aanrader!”

Milly review Sis Lashes
Lois review Sis Lashes

Lois

5/5

”Maud is heel eerlijk en oprecht. Zij geeft goed advies over de wimpers en is geïnteresseerd in hoe het met de wimpers gaat. Altijd vriendelijk! Zeker een aanrader 😉

Rebecca

5/5

”Altijd super tevreden met mijn Russian Volume wimpers gezet door Maud! Echt een aanrader.”

Rebecca review Sis Lashes

Lisa

5/5

”Altijd super blij met mn wimpers 😍

Brechtje

5/5

“Super veel plezier gehad van mijn wimpers!!! Maud denkt mee over welke wimpers het mooiste bij je staan en tijdens het plaatsen van de wimpers kun je lekker ontspannen. Een afspraak maken is gemakkelijk! Ik raad het zeker aan om je wimpers bij Sis Lashes te zetten!”

Sis Lashes achtergrond

Tessa

5/5

“Ik ben alweer meer dan een jaar bij Maud. Op advies van een vriendin bij haar terecht gekomen, en ik wil nooit meer anders! Maud weet oprecht wat ze doet en welke lengte, dikte van de wimper bij je past. Buiten dat ik altijd tevreden ben over de kwaliteit van de wimpers en de manier hoe ze ze zet. Hebben we ook onwijze lol samen. Kortom top!”

Katinka

5/5

“Altijd super tevreden met de top service van Sis Lashes! Er wordt meegedacht over wat het beste bij jou past. Elke keer weer met mooie wimpers de deur uit. Super service en super stylist.”

Eyelashes

Ashley

5/5

Raadt Sis Lashes aan

”Sinds Augustus bekend bij Sis Lashes, tijdens de afspraak wordt er rustig alle wimperlengtes, krul en diktes met je doorgenomen. Ze Laten je vrij in je keuze en geven advies waar nodig, hebben er zeker oog voor!. Er wordt stap voor stap uitgelegd hoe ze te werk gaan. Na elke afspraak ben ik weer onwijs blij met het resultaat door Maud. Na de behandelijk krijg je even de tijd om bij te komen en van het mooie resultaat te genieten 😍”

Anne

5/5

”Ik laat nu ongeveer een jaar One by One wimperextentions zetten bij Sis Lashes. Elke keer weer erg tevreden over het resultaat. Maud is zeer vriendelijk een geeft oprecht advies. Echt een aanrader!”

One by One wimperextensions

Wil jij ook wimperextensions?

Visitekaartjes Sis Lashes