One by One Wimpextensions

Wat zijn One by One Wimperextensions?

Wimperextentions zijn nagemaakte wimperhaartjes die op de natuurlijke wimper wordt bevestigd. De techniek ‘One by One’ houdt in dat één nagemaakt wimperhaartje wordt bevestigd op één natuurlijke wimper.

De wimperextentions zorgen voor verlening en verdikking van de eigen wimper om zo een mooi oogopslag te creëren. Er zijn verschillende krullen, diktes en lengtes we kunnen het zo maken als jij zelf wilt.

De nagemaakte wimperhaartjes waar wij mee werken zijn van 100% Silk. Deze zijn afgewerkt met en zijde coating, waardoor de krullen, diktes en lengtes naar wens gecreëerd worden. De haartjes voelen zacht aan.

Door de One by One techniek is de plaatsing van wimperextentions geheel pijnloos. Ook is deze techniek het meest natuurlijk en blijft het langer zitten.
Gemiddeld zitten er 80 tot 120 natuurlijke wimperharen op één oog. Op elk haartje wordt een wimperextentions bevestigt met de One By One techniek, of meerdere extentions met de Russian Volume techniek. Deze worden bevestigd met speciale lijm, dit is niet schadelijk voor de eigen wimpers. Door de nauwkeurige plaatsing wordt er een mooi resultaat gecreëerd, waarbij de extentions, lijm en de natuurlijke wimper een geheel wordt.

One by One wimperextensions

Voordelen van One by One

Wil jij ook wimperextensions?