Bekijk ons aanbod

One by One wimperextensions

Wimperextentions zijn nagemaakte wimperhaartjes die op de natuurlijke wimper worden bevestigd. De techniek ‘One by One’ houdt in dat één nagemaakt wimperhaartje wordt bevestigd op één natuurlijke wimper.

De wimperextentions zorgen voor verlening en verdikking van de eigen wimper om zo een mooi oogopslag te creëren. Er zijn verschillende krullen, diktes en lengtes. We kunnen het zo maken als jij zelf wilt.

Russian Volume wimperextensions

Hierbij worden er meerdere extentions op één eigen wimper geplaatst. Er wordt gebruik gemaakt van hele dunne wimpers, hiervan worden er 3 tot 6 extentions op een eigen wimper bevestigd. Zonder dat er schade wordt toegebracht aan de eigen wimpers. Door deze techniek creeer je extra volume. Het resultaat is ondanks het volume evengoed natuurlijk, omdat er dunne extentions worden geplaatst. Deze techniek is daarnaast perfect wanneer je van jezelf niet zoveel wimpers hebt.

Informatie over wimperextensions

Iedere dag hopen dode huidcellen, vuil, talg, stof en make-up zich op tussen de wimperextentions. Het is belangrijk om je ogen schoon te maken en de viezigheid tussen de wimperextentions te verwijderen. Als de wimperextentions schoon zijn blijven ze langer mooi. Het beste en goedkoopste middel hiervoor is water. Om make up te verwijderen is het belangrijk dat het schoongemaakt wordt met een olievrij product. In de salon beschikken wij over een cleansing foam, dit is een heerlijk ruikende foam die speciaal ontwikkeld is voor het verwijderen van oogmake-up en het steriliseren van de wimperextentions.
Gebruik liever geen wattenschijfjes of wattenstaafjes om je ogen schoon te maken. Er kunnen pluisjes in de wimperextentions blijven hangen.

Uitval van de wimpers en wimperextentions

Gemiddeld verlies je dagelijks 3 natuurlijke wimpers. Na 1 week zijn dat 21 wimpers en na 2 weken zijn dat 42 wimpers. Dit proces kan per persoon verschillen. Een persoon die een snelle groeicyclus heeft zal meer wimpers verliezen dan gemiddeld. Er zijn verschillende oorzaken die de wimperuitval beïnvloeden. Bijvoorbeeld hormonen, dieet, een vette huid, verkeerd gebruik van make-up, de nazorginstructies niet opvolgen, stress, medicijngebruik, overmatig borstelen, veel huilen, en de seizoenen. Tijdens de overgang van de seizoenen gaan zowel mens als dier in de rui. Gedurende enkele weken kun je meer wimpers dan normaal verliezen. Boven hitte hangen zoals bij pannen, ovens openen of aanstekers kan de wimpers verschroeien.

Verwijderen van de extensions

De kwaliteit van onze lijm is hoog, zodat je de wimpers er zelf niet gemakkelijk afkrijgt met olie. Daarnaast is het belangrijk dat je niet trekt en pulkt aan de wimperextentions. Dit zal je wimpers beschadigen en afbreken. Het kan tot 12 weken duren voordat de natuurlijke wimpers weer hersteld zijn.
Er zijn twee opties om de wimperextentions te verwijderen. Namelijk de wimperextentions natuurlijk laten uit vallen. Dit kan alleen wanneer je geen mascara draagt, omdat dit je natuurlijke wimper zal beschadigen. De tweede optie is om de wimperextentions door ons te laten verwijderen. Wij doen dit met speciale remover waardoor de natuurlijke wimpers niet beschadigd kunnen worden.